...
اینجا هست برای ثبت لحظه های ریز و درشتی که با هر یک به گونه ای زندگی کرده ام، لحظه هایی که هر یک رنج ها و شادی هایی را یادآورند. هر چند بر این باورم که رنج های عظیم و شادی های بی پایان را در جایی جز درون خود نمی توان جای داد، و همین طور هیچ لحظه ای را نمی توان به لحظه هایی که در پیش داریم و به آنان که از سر گذرانده ایم تعمیم داد. ولی شاید بتوان همین اندک لحظه ها را دست مایه ای قرار داد تا که این راه را آسوده تر و امیدوارانه تر به پایان رساند.
Tuesday, October 09, 2007
من عاشق درست کردن دلمه ی بادمجان و گوجه فرنگی ام!
عاشق بوی بادمجان در حال پخت نیز!
2 Comments:
Anonymous Anonymous said...
manam aashegheb daspokhte toam! :D

Anonymous Anonymous said...
man avale sobhi kolli gorosnam shod.ina chie minevisi akheeeeeee